Termékek Menü
+36205995039

​Ese Pod, azaz kisméretű kávépárna

Tudja Ön, hogy mi az az ese pod? Vagy még nem is hallott róla?

A kávéhoz értők biztosan tudják, a kávét kedvelők talán tudják, de nagyon sokan nem. Nos, semmi hókuszpók, az ese pod a kávézáshoz kapcsolódik. Mégpedig annak legújabb formájához, a kávépárnákhoz. Számos kávégyártó cég ilyen kis párnás kiszerelésben kínálja a kávéit. Nagy előnye ezeknek a kis párnácskáknak, hogy nem kell a zaccal vacakolni, hanem egyetlen mozdulattal, piszkolás nélkül el tudjuk dobni a használt kávépárnákat.

További előnyük még, hogy ezek az előre csomagolt kis kávépárnácskák számtalan ízesítéssel kaphatók, így a kávézás izgalmas élménnyé válik, hiszen hol ilyen, hol olyan ízű ese pod kerül a főzőnkbe. Egyre népszerűbbek azok a kávégépek, melyek alkalmasak az ese pod elkészítésére, a legegyszerűbb, legtisztább kávéfőzési mód, ha ilyen kávéfőzőnk van. Azonban léteznek olyan kis kávéfőzők, kotyogók, melyekben akár hagyományos kávét is készíthetünk, vagy egy kis átalakító segítségével az ese pod is elkészíthető benne.

Ínyenceknek kifejezetten ajánlott, hisz több féle ese pod megvásárlásával hol vaníliás, hol karamelles, fahéjas, egyéb ízesítésű kávékat főzhetünk, fenntartva így a változatosság jogát. Nos, ezentúl, ha Ön azt a kifejezést hallja, hogy ese pod, akkor nem kell megijednie, hogy miféle hókusz-pókuszról van szó, hisz már tudja, hogy egy fantasztikus kávé van kilátásban. Közeleg a karácsony, így ha szeretteit szeretné valami igazán különlegessel meglepni, akkor egy Senseo kávéfőző jó választás lehet, amibe különböző ízű ese podokat vásárolva hosszú távra megoldja szerettei kávézását, és hálásak lesznek Önnek minden csésze kávé elfogyasztásakor.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog