Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
+36205995039

Lavazza - Cafeme.hu

Olaszország kedvenc kávé márkája, a Lavazza hazánkban is nagyon közkedvelt a kíméletes lágy pörkölésnek köszönhetően. A megfizethető prémiumot nyújtó Lavazza szemes kávék néhány típusa a CAFEME.hu webáruház elmaradhatatlan szereplőjeként igyekszik az igazi olasz hangulatú kávézás élményét csempészni a  mindennapjainkba!

Rendezés:
Nézet:

Igyon egy friss Lavazza kávét

Aki járt már valaha Olaszországban, az bizton állíthatja, hogy itt fantasztikus kávékülönlegességeket lehet kapni. Szerencsére azonban ma már senkinek nem muszáj eddig elutaznia, ha Lavazza kávét szeretne inni, mert a honlapunkról is vásárolhat ilyen terméket. Az ital főleg azoknak fog tetszeni, akik kedvelik a lágy pörkölésű kávékat, mert a márkára elsősorban ez a tulajdonság a jellemző. A terméket 250, 500, illetve 1000 grammos változatban lehet megvásárolni, ezért Ön is eldöntheti, hogy pontosan melyik változatra lenne szüksége. Ha még csak most fogja kipróbálni a Lavazza kávét, akkor praktikusabb, ha először csak egy kisebb változatot rendel, hiszen ha tetszik a termék, akkor később akár egy egy kilogrammos változatot is vásárolhat. A pozitívumok sorában azt is fel lehet sorolni, hogy az áru őrölt, illetve szemes állapotában is megvásárolható, tehát ebből a szempontból is van döntési lehetőség. Akkor sincsen gond, ha valaki nem tud aludni a sima kávétól, mert koffeinmentes változatban is vehető Lavazza kávé a honlapunkról.

Ezenkívül érdemes még áttekinteni a további típusokat, hiszen ez segítséget nyújthat abban, hogy a vevők melyik változatot vegyék meg. Az Arabicából készült Lavazza Qualita ORO az erősebb kávé kedvelőinek lesz ideális, hiszen testes és hangsúlyos ízzel rendelkezik. A készletben van még a Café Crema Dolce, ami egy igazán minőségi Lavazza kávénak számít, hiszen krémes, bársonyos ízű. További előnyt jelent, hogy az érzékenyebb gyomrúak is fogyaszthatják, mivel nem túl magas a savtartalma. A Qualita Rossa típusú Lavazza kávé is testes ízű, tehát azok számára ideális, akik az erős itallal a reggelüket szeretnék elindítani. A honlapunk kínálatában fel lehet még fedezni az Arabica-robuszta keverék szemes Lavazza kávét, ami klasszikus ízei miatt igazán közkedveltnek számít szerte a világon. Az eszpresszó rajongói pedig a Lavazza Gran Crema Espresso vagy a Lavazza Caffé Espresso szemes kávét próbálhatják ki az oldalunkról, hiszen ebben sem fognak csalódni a kiváló minőségnek köszönhetően.