Nagyon sok vita és álláspont létezik a kávé megfelelő tárolásáról...

Nagyon sok vita és álláspont létezik a kávé megfelelő tárolásáról. Van, aki napfénytől mentes helyen tárolja, mások vákumcsomagolt formában, megint mások az eredeti csomagolásban a konyhában, hogy tudjon szellőzni.

Az őrölt és szemes kávé minőségét úgy tudod megőrizni, ha lehetőség szerint minden az aromát befolyásoló hatást kizársz.

1. levegő (oxigén)
2. nedvesség (kávészembe felszívódó víz/kondenz/pára)
3. szobahőmérsékletet meghaladó magas hőmérséklet (+35 C fok feletti)
4. fény

A legegyszerűbb és legolcsóbb, ha a kávét vákumcsomagba porciózod ( pl 100 grammonként ), és napfénytől mentes helyen tárolod, míg el nem fogyasztod. smile hangulatjel

Te hol tartod a fekete aranyat?

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Cafeme szemes kávé őrölt kávé webáruház elérhetőség

képek

Partnereink
Mikroadatok
cafeme.hu
Telefon:
+36-20-5995039, +36-70-4273313
Cím:
2100 Gödöllő, Nagy L. u. 11.
Kövessen minket!