Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
+36205995039

​Röstfein szemes kávé az igazi ínyenceknek

A kávét az emberek nagy része szereti és fogyasztja. Az, hogy ki milyen fajtát, típust kedvel, ez már erősen eltérő. Van, aki az erősebb feketét szereti, van, aki a lágyabb ízt, ki-ki ízlése szerint. Ezen belül is van, aki a kávé granulátumot, megint más az őrölt kávékat részesíti előnyben, van aki a szemeskávéra esküszik és van aki az újabb változatot, a kávépárnát használja. 

Egy a közös a fogyasztókban: A kávé szeretete. Kávészakértők szerint a szemes kávé főzés előtt őrölve a legjobb választás, mert utánozhatatlan az aromája. No, de hát ahány ház annyi szokás. A cafeme.hu oldalon számos kávéfajta közül válogathatunk, az egyik közkedvelt márka a Röstfein, mely gyártónak 3 termékét vásárolhatjuk meg a kávé webshopban. A Röstfein szemeskávé kedvelőinek igazi paradicsom oldalunk, így feltétlenül nézzen szét, aki a minőségi kávék kedvelője! A Röstfein egyik terméke az O’verde biokávé, mely ökológiai gazdálkodásban termesztett kávéból készül.

A másik termék a német kávéfogyasztók nagy kedvence, a Mona, melynek íze a különleges pörköléstől vált a fogyasztók első számú favoritjává. A Mona többféle változatban kapható: Crema Belissimo, Espresso,Gourmet, mindezek szemes, őrölt és kávépárna kivitelben is. A Röstfein kávék harmadik fajtája a Rondo, mely szintén kedvenc német kávé márka. Markánsan karakteres ízű szemes kávé. Különlegessége, hogy a pörkölési eljárás során kis mértékben karamellizálják a kávé szemeket. Ennek köszönhetően a Röstfein szemes kávé a Melange kávékra jellemző ízvilággal rendelkezik. A Rondo Melange is kapható szemes, őrölt és kávépárna kivitelben is. Aki igazi, eredeti kávé íz élményre vágyik, mindenképpen kóstolja meg a Röstfein szemes kávé termékeit!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog