Segafredo az olasz kávék királya.

Ki ne ismerné a nevet a kávékedvelők között, hogy Segafredo. Massimo Zanetti 1973-ban rakta le a mára világszerte ismert vállalat alapjait.
Kezdetben az üzleti tevékenység Olaszországra korlátozódott, ahol a vállalat nagyon hamar piacvezetővé emelkedett a vendéglátás területén. A nemzetközi piacra valós betörésével fogyasztókat és nagykereskedőket már egyformán sikeresen szolgált ki.

Ma a Segafredo Zanetti több mint 70.000 vevővel és napi 50 millió csésze elfogyasztott kávéval az összetéveszthetetlen eszpresszókávéjával, piacvezető Olaszországban és világszerte. A vállalat kitartó célja mind a mai napig, hogy minőségi garanciát biztosító kiváló terméket kínáljon a kávészemektől a csészéig. A célja teljesítésében kitűnően halad hiszen csak gondoljunk egy finoman gőzölgő és illatozó eszpresszó kávéra, ami megtestesíti a legfinomabb olasz kávét.

Segafredo Zanetti ezenkívül a világ egyetlen kávéval foglalkozó cége, amely a nyers kávé termesztésétől a kész csésze kávéig a termelési ciklust és a minőségellenőrzést egy kézben tartja.

Éld át te is az igazi olasz ízélményt!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Cafeme szemes kávé őrölt kávé webáruház elérhetőség

képek

Partnereink
Mikroadatok
cafeme.hu
Telefon:
+36-20-5995039, +36-70-4273313
Cím:
2100 Gödöllő, Nagy L. u. 11.
Kövessen minket!