Ti is szeretitek a Dallmayr őrölt és szemes kávéit?

Nem is csodálom, hiszen története egészen az 1700-as évekig nyúlik vissza. A Dallmayr az európai kávétörténet egyik fontos alakítója, már az 1930-as évek környékén elektromos kávépörkölőt működtetett a Diener Strasse-i székházban.
Naponta kb. 200 tonna kávét pörkölnek és adnak el a Dallmayr Finomcsemege Áruház saját kávé részlegén, a müncheni Diener Strasse-n, az élelmiszerüzletekben és áruházakban.

Egy pár fajta, amit a gyártó is ajánl.

French Press: Az egyszerű, hagyományos kávékészítés nélkülözhetetlen eszköze. French press-szel a maximális ízhatást hozzuk ki a kávéból. Kiválóan alkalmas a gourmet kávék készítésére.
Karlsbadi Kanna: Egyszerű, hagyományos kávékészítési mód. Évszázados hagyományok biztosítják, hogy a Karlsbadi kannával a legkiválóbb lágy és tiszta ízhatást hozzuk ki a kávéból. Egészséges, a gyomrot is kímélő, frissítő ital készíthető vele.
Török kávé: A török kávét egyszerű fém kávékiöntő edényben („cezve”) főzik: a vízbe belekeverik az őrölt kávét majd forrásig főzik. Ezután habját leöntik, majd összesen háromszor újra felforralják a kávét.
Espresso technika: Sűrű, krémes, aromákban gazdag karakteres ital, elkészítése espressogépel történik. Az espressogépet Olaszországban alkották meg először. 9 bar nyomással extraktálja ki a kávé őrleményt.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Cafeme szemes kávé őrölt kávé webáruház elérhetőség

képek

Partnereink
Mikroadatok
cafeme.hu
Telefon:
+36-20-5995039, +36-70-4273313
Cím:
2100 Gödöllő, Nagy L. u. 11.
Kövessen minket!