Víztisztítók - Cafeme.hu

A kávéfogyasztás élményét a kávé minőségén felül jelentősen meghatározza a vízminőség is. Sokan nem is gondolnak arra, hogy a csapvizet – mint a kávéfőzés fontos alapanyagát- tovább finomítsák praktikus szűrőberendezéssel. Meggyőződésünk, hogy csak a kifogástalanul megtisztított vízzel igazán élmény a kávézás. Persze a kávé nélkül elfogyasztott víz íze is jobb, ha eltávolítjuk a klórt és a klórral együtt megjelenő egyén szerves vegyületeket. Nem mondanánk mindezt, ha nem lenne e téren is sok –sok éves tapasztalatunk. A mi víztisztító berendezésünket könnyedén fel tudja bárki szerelni az otthoni csapra és egy útváltó segítségével csak az a víz halad át a szűrőberendezésen, amit elfogyasztunk. A víztisztító így nagyon sokáig szolgálja az egészségünk védelmét és ad mindennapi örömet a tiszta víz élményével.

5  OK, hogy miért a mi víztisztítónk a legjobb megoldás számodra:

 1. 1. A piac legnagyobb teljesítményű asztali víztisztítói  15 000- 25 000 liter kapacitása messze       meghaladja a piacon kapható víztisztítókat (kb 2- 4 X ). Így ritkán, kell cserélned a töltetét,         amivel pénzt és időt takarítasz meg!
                                              
 2. 2. Teljes mértékben, magyar gyártású és tervezésű, válaszd a hazait! 
   
 3. 3. Kiszűr minden olyan anyagot a vízből amire nincs szükséged és bent hagyja azokat az             ásványi anyagokat, melyek szükségesek, hogy egészséges ivóvizet fogyaszthass.  
   
 4. 4. Annak ellenére, hogy rendkívül nagy teljesítményű víztisztítóról van szó, mégis hihetetlenül       gazdaságos áron juthatsz hozzá. Rendelés után akár egy nap alatt is otthonodba érkezik.
   
 5. 5. És végül de nem utolsó sorban az egyetlen víztisztító ami nem csak szuper egészséges             ivóvizet biztosít neked de még szép is!  
Rendezés:

Cafeme szemes kávé őrölt kávé webáruház elérhetőség

képek

Partnereink
Mikroadatok
cafeme.hu
Telefon:
+36-20-5995039, +36-70-4273313
Cím:
2100 Gödöllő, Nagy L. u. 11.
Kövessen minket!