Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
+36205995039

A Senseo Melitta kávépárnákkal új ízeket vihet a reggeleibe!

Nem tudja elképzelni a reggeleket a kedvenc kávéja nélkül? Szívesen iszik egy csészével nap közben is? Próbálja ki a Senseo Melitta kávépárnákat!

A kávéfogyasztás kellemes időtöltéséhez elő kell készülni és el kell készíteni hozzá a népszerű italt. Szerencsére ma már nem kell feltétlenül kávét őrölni, körülményesen megfőzni és elkészíteni. A kávépárnákkal pillanatok alatt hozzájuthatunk kedvenc ízeinkhez. A Senseo Melitta  kávépárna is kiváló alternatíváját jelenti a frissen főzött kávénak. Titka, hogy ugyanolyan friss kávét rejt, mintha csak most őrölték volna egy gépben. Aromás, krémes, finom nedű készül belőle, ami Regular és Mild változatban is elérhető. A kiváló minőséget a német Melitta márka szavatolja, ami egyébként is élen jár a filtertechnológia fejlesztésben. A Senseo Melitta kávépárnák minden Senseo kávégéppel kompatibilisek, így használatuk praktikus.

Próbálja ki, ízlelje meg és élvezze a Senseo Melitta kávépárnákat, tegye egyszerűbbé a napjait! Kérdéseire szívesen válaszolunk közzétett elérhetőségeink egyikén!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog