Kávékapszula

A Cafeme.hu kávé webáruház kávékapszula kínálatában a Nespresso és Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszulákból választhat. Minden kapszula egyenként védőgázas tasakba csomagolt, így  hosszú ideig megőrzi aromáját. A kávéfőzés a kapszulával gyors, kényelmes, és egyszerű.

Rendezés:

Nespresso kompatibilis kapszulákkal a változatos kávé élményért!

Nespresso kompatibilis kapszulákkal a változatos kávé élményért!A modern és kényelmes kávékészítés egyik nagy favoritja a kávékapszula. Egy ilyen kis kapszulában minden benne van, amire szüksége lehet a 21. század felgyorsult életét élő emberének. Időtakarékos kávékészítés, megbízható minőség jár a kapszulás kávékkal. Minőségi pörkölt kávéból készülnek, ami semmiben sem marad el a főzött kávé szintjétől, sőt mindig ugyanolyan színvonalat tapasztalhatunk, hiszen a forró víz egyenletesen halad át a kapszulákon.

A Nespresso kávégépekbe ma már nemcsak a márka saját termékeit használhatjuk, ugyanis 2012 óta már lejártak a szabadalmak, így lehetővé vált a Nespresso kompatibilis kapszulák gyártásának megindulása. Ez könnyebbséget jelentett a tulajdonosoknak, hiszen többféle Nespresso kompatibilis kapszulából válogathatnak, kipróbálhatnak új termékeket, új aromákat anélkül, hogy a kávégépet le kellene cserélni.

Keressen minket bizalommal, és válogasson Ön is Nespresso kompatibilis kapszuláinkból, használjon rendszeresen kiváló minőségű és változatos kapszulákat!

Cafeme szemes kávé őrölt kávé webáruház elérhetőség

képek

Cafeme - Kávé webáruház minőségi őrölt és szemes kávé

Partnereink
Mikroadatok
cafeme.hu
Telefon:
+36-20-5995039, +36-70-4273313
Cím:
2100 Gödöllő, Nagy L. u. 11.
Kövessen minket!