Goldmännchen tea

A Goldmännchen –Tee hazai képviseletében számos különleges filteres teát mutatunk be fokozatosan bővülő kínálatunkban. Németországban közel 60 éves múlttal rendelkező patinás cég teái jól ismertek és méltán kedveltek. Változatos ízei, a legmagasabb  minőségi elvárásoknak is megfelelő filteres teái  rabul ejtik a gyanútlan teázót már az első pillanatban. Legyen az gyümölcstea, a különleges Puroma technológiájú teapárna, fekete tea, zöld tea mindegyik emlékezetes egyedi ízű. Válogasson kedvére közülük!

Rendezés:
Raktáron
990 Ft
Raktáron
700 Ft
Raktáron
900 Ft
Raktáron
990 Ft
Raktáron
900 Ft
Raktáron
990 Ft
Raktáron
800 Ft
Raktáron
990 Ft

Goldmännchen teák: csodás, lélekmelengető italok

Goldmännchen teák: csodás, lélekmelengető italokA teázás szokása nem csupán az esős Angliában dívik, mindenkinek jólesik néha egy csésze forró, lélekmelengető tea. A teák között rengeteg félét találunk, nem csupán ízre, de hatásukat tekintve is. Míg a kávé csupán élénkítő hatással bír, a teák között ez csak egy hatás a sok közül. Ha nem vágyunk zöld vagy fekete teára, választhatjuk a koffeinmentes rooibost, de szürcsölgethetünk gyümölcsteát csak az íze kedvéért vagy éppen készíthetünk gyógyteát náthára, illetve a könnyebb alvás érdekében is.

Hazánkban a Goldmännchen teák nem ismertek, ám mindenkinek érdemes megismerkednie a termékekkel, hiszen ezek a prémium kategóriás teák az itthoni piaci kínálatnál sokkal jobb minőséget képviselnek! A Goldmännchen teák között mindenki megtalálja azokat a termékeket, amik az éppen aktuális hangulatának, céljainak vagy a mindenkori ízlésének megfelelnek. Több mint 30 féle ízben elérhető gyümölcstea, fekete tea, zöld tea és gyógytea a német gyártótól.

Válogasson minőségi Goldmännchen teáink között, amiket filteres vagy teapárnás változatban is megvásárolhat! Rendelje meg kedvenc, prémium Goldmännchen teáit webáruházunkból!

Cafeme szemes kávé őrölt kávé webáruház elérhetőség

képek

Partnereink
Mikroadatok
cafeme.hu
Telefon:
+36-20-5995039, +36-70-4273313
Cím:
2100 Gödöllő, Nagy L. u. 11.
Kövessen minket!