Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
+36205995039

Blog - érdekességek

2020. 05. 11. 10:49:33

dalgona kávé recept

Az elmúlt időszakban jó eséllyel futhattunk bele a közösségi oldalakon látványosan kinéző házilag elkészített kávéspecialitásokba. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy miért készíti most hirtelen mindenki ugyan azt a kávét, honnan indult ez az új trend? 

2020. 02. 09. 16:55:30

Mennyi koffein van egy csésze kávéban?

A kávézás a legtöbb ember napi rutinjának egyik elengedhetetlen eleme. Ezzel indítjuk a napot, de akár később is elfogyasztunk még néhány csészével. A legtöbben finom íze mellett élénkítő hatása miatt fogyasztják. Azonban sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon mennyi koffein van egy csésze kávéban? 

2019. 01. 08. 11:36:16

Nem tudja elképzelni a reggeleket a kedvenc kávéja nélkül? Szívesen iszik egy csészével nap közben is? Próbálja ki a Senseo Melitta kávépárnákat!

2018. 12. 19. 14:36:31

A kávézás sokak mindennapjaihoz hozzátartozik. A fogyasztók közül egyesek szeretnék különlegessé, élménnyé tenni a kávézást, ezt pedig csakis minőségi alapanyaggal lehet megvalósítani. Ha az Ön hétköznapjaiból sem hiányozhat a kávé fogyasztása, szeretné nap, mint nap bársonyos ízekkel kényeztetni az ízlelőbimbóit, válassza a Modo Mio kapszulákat!

2018. 10. 04. 10:24:00

A legtöbb ember főként a koffein miatt iszik kávét nap, mint nap, ugyanis ez az az összetevő, ami gondoskodik a mindennapi lendületről, azonban sokaknak erről muszáj lemondaniuk, ugyanis az egészségi állapotuk nem engedi a túlzott koffein bevitelt. A koffein mellett a kávé íze és rituáléja az, amiért nehezen mondanak le az érintettek a forró italról, azonban, ha koffeinmentes kávét fogyasztanak, nem kell megváltoztatniuk a mindennapi rutinjukat.

Bűntelen élvezet: koffeinmentes kávé

2018. 08. 15. 11:03:02

Aki kávérajongó, tisztában van vele, hogy egy jó espresso pontosan hét gramm kávéból készül, melyet frissen őrölt meg a kívánt finomságra. Azonban akármennyire is rajong valaki a kávéért, a rohanó hétköznapokban sokunknak nincs ideje arra, hogy grammokat méregessen, frissen daráljon, és még meg is főzze a kávét. Kávéra már pedig szükség van, így általában marad a saccolás, és a sietés. Ennek azonban az a vége, hogy sosem lesz ugyanolyan a kávénk, és nem olyat iszunk, amiért valójában rajongunk. Ennek vetnek véget a Senseo kávépárnák!

2018. 02. 02. 08:54:56

Aki igazi kávérajongó, számára nem ismeretlenek a Senseo kávéfőzők, amelyek igazi presszóminőségű kávét készítenek. Mivel ezen készülékek már a legújabb innovációk szerint kerülnek legyártásra, kávétöltetük úgynevezett kávépárna formájába kerül a kávéfőzőkbe, ezért értelemszerűen, aki ilyen berendezéssel rendelkezik, Senseo kávépárnát szükséges vásárolnia.

Megízlelné a kávé valódi ízét? Senseo kávépárnákkal lehetséges!

2017. 12. 13. 15:14:31

A teázás télen és nyáron is frissít, megnyugtat és feltölt, sőt még a szervezetre is jó hatással van. A hagyományos gyümölcsteák mellett az olyan teák, mint a zöld, vagy a vörös tea, már nem csak arra jók, hogy egy hideg téli estén felmelegítsük velük magunkat. Sokkal többre képesek!

2017. 08. 08. 14:42:04

A kávé a hétköznapok elengedhetetlen energiaforrása, nélküle sokaknak képtelenség túlélni a hétfő reggeleket. A kávé történetét különböző érdekességek, információk határozzák meg, amelyekkel a kávéfogyasztók többsége nincs is tisztában, de szerencsére most itt a lehetőség arra, hogy a lemaradást e téren be lehessen pótolni!

2016. 03. 04. 13:15:00

A világon csak kevés olyan ember van, aki ne fogyasztana kávét. A kávé fogalom, a fekete arany, a megtestesült fekete élvezet. Legtöbben talán azért isszák, mert frissít, élénkít, így az emberek nagy részénél elengedhetetlen reggel a kávé, amolyan ébresztő gyanánt. Vannak olyanok is, akik nem érzékelik az élénkítő hatást, vagy nem számottevő, ők az íze miatt isszák. Igen, a kávé fenséges íze, semmihez nem hasonlító aromája csábít a fogyasztására.