Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
+36205995039

Kávépárna - Cafeme.hu

A Cafeme.hu kávé webáruházban a Senseo kompatibilis (60 mm) és E.S.E. POD (44 mm) kávépárna kínálatunkból választhat. Egyenként védőgázas tasakba csomagolva minden párna hosszú ideig megőrzi aromáját. A kávéfőzés ennél egyszerűbb nem is lehet.

Rendezés:
Nézet:

Ese kávépárna - új lehetőség az ízek élvezetére

Magyarországon is egyre többen próbálják ki azokat a lehetőségeket, amik az utóbbi évtizedekben bukkantak fel a kávéfogyasztás szempontjából. Az Ese kávépárna a kezdetekben sokak számára idegennek hatott, ma már azonban egyre népszerűbbé válik ez a praktikus megoldás. A honlapunkon is lehet kapni ilyen terméket, ezért ha van egy olyan kávégépe, ami megfelelő a technológia használatához, akkor nyugodtan vásároljon Ese kávépárnát! Így biztosan sokkal kevesebb energiát kell a forró ital elkészítésére áldozni, hiszen nincs szükség se őrülésre, se pedig kikanalazásra, ami legtöbbször azzal végződik, hogy a darált kávé egy része a kiskanálból a földön landol.

Az Ese kávépárna esetében a rövidítés azt jelenti, hogy Easy Serving Espresso, tehát már a név is utal arra, hogy ennek a terméknek az előnye a praktikusságában rejlik. A webáruházunkban jelenleg összesen nyolcféle változatban kapható kávépárna, amik közül három, a Morosito által gyártott termék tartozik az Ese kávépárna stílusába. Itt egy dobozban összesen 150 darab, egyenként csomagolt filter van, ami garantálja a frissességet a fogyasztók számára. A Morosito egyébként olyan kávépárnákat gyárt, amik robust-arabica keverékből készültek, ezért erőteljes ízzel rendelkeznek. Szerencsére koffeinmentes változatban is meg lehet vásárolni ezeket a termékeket, tehát azok sincsenek gondban, akik valamilyen ok folytán csak ilyen italt szeretnének inni. Természetesen ettől függetlenül nem árt kipróbálni a Blu és a Rossa változatot is, hiszen mindegyik Ese kávépárna egy kicsit másmilyen ízvilággal bír.

 

A tökéletes kávé kulcsa – Kávépárnák

A tökéletes kávé kulcsa – KávépárnákA tökéletes kávé elkészítése nem csak a pontosságtól és az odafigyeléstől függ, hanem a jó alapanyagtól és a kávé adagolásától is, ebből kifolyólag elég egy kisebb hiba, és azonnal szertefoszlik annak a lehetősége, hogy a megszokott, kedvenc kávéját ihassa. Szerencsére a kávészakértők figyelembe vették ezt a problémát, ezért olyan megoldást igyekeztek találni, amivel kiküszöbölhetők az apróbb előkészületi hibák, így születtek meg a párnás kávéfőzők.

A kávépárnákkal csakis előnyökre tehet szert! A termékeket értelemszerűen kizárólag párnás kávéfőzőkhöz tudja alkalmazni, de ez ne vegye el a kedvét, ugyanis felhasználásukkal nap, mint nap friss és ízletes kávékat fogyaszthat! A párnás kávéfőzők titka az állandóságban rejlik, hiszen minden ital ugyanazokkal a paraméterekkel készül, ahogyan megszokta és szereti.

A kávépárnákból többféle típus kapható, így vásárlásuk előtt tájékozódjon a kávéfőző pontos tulajdonságairól, hogy meggyőződjön, kompatibilis a készülékkel!

Bátran nézzen körül nálunk, és válogasson kávépárnák széles kínálatából!