Kávépárna - Cafeme.hu

A Cafeme.hu kávé webáruházban a Senseo kompatibilis (60 mm) és E.S.E. POD (44 mm) kávépárna kínálatunkból választhat. Egyenként védőgázas tasakba csomagolva minden párna hosszú ideig megőrzi aromáját. A kávéfőzés ennél egyszerűbb nem is lehet.

Rendezés:

Ese kávépárna - új lehetőség az ízek élvezetére

Magyarországon is egyre többen próbálják ki azokat a lehetőségeket, amik az utóbbi évtizedekben bukkantak fel a kávéfogyasztás szempontjából. Az Ese kávépárna a kezdetekben sokak számára idegennek hatott, ma már azonban egyre népszerűbbé válik ez a praktikus megoldás. A honlapunkon is lehet kapni ilyen terméket, ezért ha van egy olyan kávégépe, ami megfelelő a technológia használatához, akkor nyugodtan vásároljon Ese kávépárnát! Így biztosan sokkal kevesebb energiát kell a forró ital elkészítésére áldozni, hiszen nincs szükség se őrülésre, se pedig kikanalazásra, ami legtöbbször azzal végződik, hogy a darált kávé egy része a kiskanálból a földön landol.

Az Ese kávépárna esetében a rövidítés azt jelenti, hogy Easy Serving Espresso, tehát már a név is utal arra, hogy ennek a terméknek az előnye a praktikusságában rejlik. A webáruházunkban jelenleg összesen nyolcféle változatban kapható kávépárna, amik közül három, a Morosito által gyártott termék tartozik az Ese kávépárna stílusába. Itt egy dobozban összesen 150 darab, egyenként csomagolt filter van, ami garantálja a frissességet a fogyasztók számára. A Morosito egyébként olyan kávépárnákat gyárt, amik robust-arabica keverékből készültek, ezért erőteljes ízzel rendelkeznek. Szerencsére koffeinmentes változatban is meg lehet vásárolni ezeket a termékeket, tehát azok sincsenek gondban, akik valamilyen ok folytán csak ilyen italt szeretnének inni. Természetesen ettől függetlenül nem árt kipróbálni a Blu és a Rossa változatot is, hiszen mindegyik Ese kávépárna egy kicsit másmilyen ízvilággal bír.

Cafeme szemes kávé őrölt kávé webáruház elérhetőség

képek

Cafeme - Kávé webáruház minőségi őrölt és szemes kávé

Partnereink